PDA

View Full Version : How do you get the Campain-online to show only one side on mission info?



GA_
12-13-2004, 03:30 AM
Ok how can you fix this http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif
On the AEP we had made or upgraded so when you hosted or flown a Campain-online you just got the side you were flying for to show the info/mission orders.

Were do you make this on PF?

GA_
12-13-2004, 03:30 AM
Ok how can you fix this http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif
On the AEP we had made or upgraded so when you hosted or flown a Campain-online you just got the side you were flying for to show the info/mission orders.

Were do you make this on PF?

GA_
12-13-2004, 12:39 PM
anyone......

Hawggy
12-13-2004, 06:42 PM
The easiest way to do this in PF is to use the full mission builder and set the opposing force to AI only, and remove any references to the op force in the brief.

GA_
12-15-2004, 07:05 AM
Thx, wil try that out http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif