PDA

View Full Version : Requirement



ivanismilos
11-02-2004, 05:18 PM
Will myst4 work on sys730 graphic displey?

ivanismilos
11-02-2004, 05:18 PM
Will myst4 work on sys730 graphic displey?

maztec
11-02-2004, 05:53 PM
not to my knowledge.

kellockm
11-05-2004, 08:59 PM
URU did not work on my SIS730 - I had huge black shapes on the screen. I disabled the onboard SIS display and installed one of the recommended cards. Since the display requirements for Myst IV are the same as URU I'm also guessing it won't work. Can try it out if you're really keen.