PDA

View Full Version : mission posting



jamesdeanoo7
07-12-2008, 03:39 PM
Could someone tell me in simple understandable step by step language how I could post a mission , load in the aircraft my friends want to fly and post it so as we can play online. Thanks guys

DmdSeeker
07-12-2008, 05:41 PM
You don't have to post it anywhere.

They'll download it from your server automaticaly when they connect.

jamesdeanoo7
07-12-2008, 07:02 PM
Every answer is a question. ??? How will my server have that info?

jamesdeanoo7
07-12-2008, 07:12 PM
Ok lets see if I can make this easier....I have downloaded hyperlobby and have a mission ready....what next???