PDA

View Full Version : Hmmm, can I change settings for RADIATOR ???



XyZspineZyX
10-18-2003, 10:47 PM
I know what it is, but there is no in KEYS ASSIGNMENT
any key with RADIATOR option, but in one mission I've seened strange text about one plane device, it was RUSSIAN plane... but I dont remember, I have Forgotten Battles 2 days... :-)

my english....... You know :-)

Stary Wuj
Warsaw
POLAND

XyZspineZyX
10-18-2003, 10:47 PM
I know what it is, but there is no in KEYS ASSIGNMENT
any key with RADIATOR option, but in one mission I've seened strange text about one plane device, it was RUSSIAN plane... but I dont remember, I have Forgotten Battles 2 days... :-)

my english....... You know :-)

Stary Wuj
Warsaw
POLAND

Buzz_25th
10-18-2003, 10:51 PM
It's called "Cowl or Armor Flaps" the default key is "R"

------------------------------------------------------------------------------------------
25th_Buzz
<center>
http://www.elknet.pl/acestory/foto1/anderson3.jpg

XyZspineZyX
10-18-2003, 11:01 PM
THANK YOU !!!
Great news :-)

Stary Wuj

XyZspineZyX
10-18-2003, 11:08 PM
Can I ask you something?

Since you live in Poland, do you fly the PZL P.11c alot? It must be great to fly in one of the planes your country used in the war.

If we dutchies only had the Fokker D.XXI /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif

1 Judge not, that ye be not judged.
2 For with what judgment ye judge, ye
shall be judged: and with what
measure ye mete, it shall be
measured to you again.

http://acompletewasteofspace.com/forum/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif (http://acompletewasteofspace.com/forum/index.php)