PDA

View Full Version : What does syncronisation do in the Graphis Menu



Osakajoe
03-18-2005, 04:18 AM
What does syncronisation do in the Graphis Menu?
Trying to find something in the manual or readme to tell me this?

It's the only option unchecked by default.

Thanx

Osakajoe
03-18-2005, 04:18 AM
What does syncronisation do in the Graphis Menu?
Trying to find something in the manual or readme to tell me this?

It's the only option unchecked by default.

Thanx

JG27_Arklight
03-18-2005, 04:53 AM
I think it is probably referring to V-sync, but I'm not positive.