PDA

View Full Version : Beta code Not working HELP!?



eNpHiNy
09-06-2010, 04:57 PM
I pre ordered assassins creed brotherhood today and it came with the code that Im supposed to use to redeem the beta code. But it keeps saying its the wrong code. Is there anything i can do about this? going back to gamestop wont help i know this is the right code.

ninjasownu
09-06-2010, 04:58 PM
Search through this thread. http://forums.ubi.com/eve/foru...1069024/m/3521031578 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/3521031578)

It might help you.

bokeef04
09-06-2010, 06:30 PM
the redeem code starts with ACB, if your code doesn't start with this you have the psn token and should hold onto it till it's time to redeem it

eNpHiNy
09-06-2010, 08:28 PM
yes my code starts with ACB thats why i said i know i have the right code for this. But its saying its incorrect. iv tried typing it different ways such as checkingt o see if o's were actually zeros but nothings worked.

eNpHiNy
09-06-2010, 08:33 PM
Now it wont let me go to the redeem code page. I click where it says beta then i sign in and it takes me back to my homepage. obviously i did not enter my country wrong like the faq says because i managed to get there and fill out the info the first time. anyone know whats going on?

bokeef04
09-07-2010, 12:30 AM
if entered incorrectly 3 times you have to wait 15minutes

make sure you going to the right webpage for your region, my code format is ACB-XXXXXXXXXX, i'm pretty sure i had to use a hyphen and it's caps sensitive

if your doing all that it would be best to get in contact with Ubi support about the issue or go back to the retailer and ask for a new code

eNpHiNy
09-07-2010, 05:48 AM
Yes im doing everything right...

can you link me to ubi support?

LaCava1
09-07-2010, 06:38 AM
Did you put the dashes?

And you're lucky you got a code... I pre-ordered online on July 17th, and I don't have one, and my friend pre-ordered on September 1st and HE ALREADY HAS HIS!

Black_Widow9
09-07-2010, 12:39 PM
Originally posted by eNpHiNy:
Yes im doing everything right...

can you link me to ubi support?
The link is in my signature. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif