PDA

View Full Version : Hey guys i need help with the changing weaopns



XxRIVERATIONxX
12-17-2009, 09:28 AM
well i finished the game and before going to rome to kill the spaniard i bough altairs sword. when i finished the game and i started playing randomly i didnt have altairs sword does anyone know how to select wich type of sword you want to equip???

nitres15
12-17-2009, 09:41 AM
go to the villa

XxRIVERATIONxX
12-17-2009, 09:59 AM
???? im at villa where do i change swords ????

MrNussbaum
12-17-2009, 10:35 AM
Walk in the door...turn left...go to sword rack...press Y (or triangle)...choose the sword you want...press A (or X)