PDA

View Full Version : Alliance mode problems



Whirz
03-20-2011, 02:26 PM
Heyy, i've been having trouble finding games for alliance, (advanced and normal) this is really frustrating especially as i'm trying to unlock the acheivement for all co - op bonuses in one match, which i presume is easiest on alliance.
If a game is found it takes 20 - 30 mins, a problem that i don't have with modes like manhunt and wanted.
Anyone know if this will be improved anytime soon??

Evan52395
03-20-2011, 02:37 PM
Wrong place. Here (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=frm&s=&f=2361024388).

Regarding your problem, try re-downloading the last update that fixed most of the matchmaking.

And welcome to the forums. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Whirz
03-20-2011, 03:01 PM
ok and do i just delete latest update from hardrive and re download? Also anyway i can move this post?

Evan52395
03-20-2011, 03:11 PM
Only the moderators can move it. And I think you may be able to just go into your Settings>Account Management>Download History and find the Update and re-download. If that doesn't work then ya try deleting it and downloading it again rom the marketplace or from download history.

Whirz
03-21-2011, 02:49 PM
ok i've re - updated and am still having the same problems anyone have any more ideas?

Evan52395
03-21-2011, 05:59 PM
No , sorry. If it's not that then all I can think of is either you're very unlucky and getting matched with people who have terrible connection or you have bad connection yourself...