PDA

View Full Version : mission builder



flyingbolt
01-08-2008, 06:48 PM
hey everyone, is annoying flyingbolt again with another question. ive looked around the forums but i cant find the answer to this. ive made a pretty good mission i think, but every time i try to save it or play it i get an error message saying "cheif7_cheif contains only one waypoint". what does this mean and how can i fix this? thanks

SlowBurn68
01-08-2008, 07:56 PM
Somewhere on your map you have a non-static object like a Vehicle, Plane, Ship, Armor etc. that only has one way point assigned. This happens to me when I set several vehicles together in a convoy, and I overlook one. I set it on the map, but I didn't give it a second way point.

Hope this makes sense.

Aviar
01-08-2008, 08:11 PM
Slowburn is correct.

BTW...I don't suppose you looked here, did you?---> http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=frm&s=400102&f=50910533

Yes....that's the Mission Builder Forum right here on this site....http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Aviar

flyingbolt
01-08-2008, 08:59 PM
thanks guys! im kinda new to these forums and just bought il2. HTANKS!

M2morris
01-09-2008, 05:18 AM
Here's something you can check out flyingbolt:
http://www.il2-fullmissionbuilder.com/positioning-objects.html

There is also somewhere a page by page photo list of all the objects. It is good to have bcause you dont have to go through all those millions of objects when looking for something.
But yes, when you get that little nastygram message just make sure all your objects have atleast one waypoint if they need it. You may be able to find the same object in Stationary Objects if you dont want that one to move.