PDA

View Full Version : Anyone reported this...



kfurni
02-10-2005, 12:28 AM
Hi All,
Just wondering if anyone had reported this 'glich' or 'bug'. I'd been hit in the cockpit and right wing, I had several holes in the canopy yet looking to the right one or two hole was missing or covered up by the paneling on the wing.

I was flying a Wildcat F4F-3, if no one has reported anything like this then I will send an email to Maddox games.

Running 3.04 merged.


http://img.photobucket.com/albums/v111/Hellcatf6f/Damage.jpg


regards Kfurni

kfurni
02-10-2005, 12:28 AM
Hi All,
Just wondering if anyone had reported this 'glich' or 'bug'. I'd been hit in the cockpit and right wing, I had several holes in the canopy yet looking to the right one or two hole was missing or covered up by the paneling on the wing.

I was flying a Wildcat F4F-3, if no one has reported anything like this then I will send an email to Maddox games.

Running 3.04 merged.


http://img.photobucket.com/albums/v111/Hellcatf6f/Damage.jpg


regards Kfurni

1.JaVA_Hornet
02-10-2005, 12:40 AM
I have seen it some time ago.
I haven`t mailed about it. I`m glad
you have seen it also.

Troll2k
02-10-2005, 01:07 AM
Have you looked here:

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=2761072862

kfurni
02-10-2005, 01:25 AM
Hi Troll2k,

This problem I'm getting is with a Nvidia Card 5700 Ultra not a ATi card.

I've not noticed it on any other AC only F4F-3 Wildcat.

kfurni

Troll2k
02-10-2005, 02:51 AM
Never mind.

Von_Zero
02-10-2005, 03:27 AM
i got the same several day ago, and i'm running a Fx5900xt, so it isnt' an ATI problem http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif