PDA

View Full Version : How do I activate the high gore setting?



XyZspineZyX
06-25-2003, 08:19 PM
And on which planes does it work?



The G forces Buzz the G forces!

XyZspineZyX
06-25-2003, 08:19 PM
And on which planes does it work?



The G forces Buzz the G forces!

XyZspineZyX
06-25-2003, 08:34 PM
Preffect wrote:
- And on which planes does it work?

In the config.ini find the line that says "HighGore=0" and put it to "HighGore=1"

Not sure what planes it works on.

Ronnie

<center>http://www3.sympatico.ca/corporon2001/First_Kill.jpg </center>
<center>Woot! First online Kill!</center>

"The proletarians have nothing to lose but their chains. They have a world to win."
-Karl Marx, Friedrich Engels, "The Communist Manifesto"

"In the souls of the people the grapes of wrath are filling and growing heavy, growing heavy for the vintage."
-John Steinbeck, "The Grapes of Wrath"

XyZspineZyX
06-25-2003, 08:56 PM
FAQ
http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm


<center> <img src=http://www.geocities.com/g8tr45/2003_tour.txt>