PDA

View Full Version : Issues with SH3 Commander



SNAKE1937
12-17-2007, 05:32 PM
I am convinced that this program is causing "half weights" ( 55% to 65%) on ALL of my KILLS that sink a few meters ( 1000 to 3000) later. Often they are heard as the sink and we get the "she's going down" message.

What is the FULL and complete way to rid myself of this program ( SH3 commander).

After I remove it I'll report on tonages sunk.

THANKS SNAKE1937

gadflyjs
12-17-2007, 05:42 PM
If you are using SH3Commander, and you don't like the "Random" tonnage thing, you coul remove the "ship displacement" file from the folder of SH3commander. Or adjust it yourself. that should solve the thing.

Kaleun1961
12-17-2007, 05:56 PM
The other thing you could do is "roll back" after you get to port, then not use SH3 Cmdr any more to launch SH3. But if all that is bothering you is the tonnage aspect, you can follow gadflyjs advice.

HW3
12-17-2007, 11:33 PM
What is the FULL and complete way to rid myself of this program ( SH3 commander).

Press the rollback button then delete it and it's gone.

Maverick_U2007
12-18-2007, 05:26 AM
Have had problems with SH Commander with GWX 2.0, kept making the computer reboot when loading the game.

Have had to take it off......GWX 2.0 no less of a thrill though

Maverick