PDA

View Full Version : RF Loop and Radar Bugs?



Osakajoe
03-18-2005, 04:56 PM
How can you get the RF Loop to go up in the Conning Tower as it's always recessed in it's Slot?

Also I get Radar Warnings from my Radio Men'but again there is no Radar Showing as rasied or up on my boat and i don't have a rigid radar.

Osakajoe
03-18-2005, 04:56 PM
How can you get the RF Loop to go up in the Conning Tower as it's always recessed in it's Slot?

Also I get Radar Warnings from my Radio Men'but again there is no Radar Showing as rasied or up on my boat and i don't have a rigid radar.

Osakajoe
03-19-2005, 04:33 AM
Bumped