PDA

View Full Version : CRC error, but also bad grapics



S1m0n.
04-13-2008, 06:57 AM
Hey, i need help. I baught assassins creed yesterday and i tried to install it. I installed the game and ignored the CRC errors. When i wanted to play it I couldn't say the poeple good. So i thaught it was because of the CRC error. But i went to a friend, installed it there and everything was fine... no CRC error en the graphics were good. I set it on a usb and paste it to my computer. But when i wanted to play it i had the same problem as first... I cant see the poeple and lots of things not. Can some1 explain it to me plz? (I have the minimum requiremenst)

the_assassin_07
04-13-2008, 06:59 AM
When i wanted to play it I couldn't say the poeple good.
What?

S1m0n.
04-13-2008, 07:00 AM
see* soz

ScytheOfGrim
04-13-2008, 07:01 AM
I'll save the others the trouble and time, post your system's specs.
That might help them...
I can't help... I don't know too much about comps and all that...

S1m0n.
04-13-2008, 07:08 AM
This is everything my has :

1 Codegen 4063-CA 400W
1 Intel Core 2 Quad Q6600
1 Gigabyte GA-G31MX-S2 Socket 775
2 Kingston 1GB DDR2 667MHz
1 LiteOn DH-20A3P-12C 20x black
1 Western Digital Caviar WD500AAJS 500GB S-ATA
1 Sapphire ATI 2600 Pro 256 PCI-E
1 Microsoft Windows Vista Home Premium
1 Apacer Embedded Card Reader
1 Assemblage and control system

S1m0n.
04-13-2008, 07:09 AM
my pc has* omg

lostassassin123
04-13-2008, 07:12 AM
Somewhere in the world, an english teacher just died....a horrible death...

S1m0n.
04-13-2008, 07:13 AM
yeah soz -_- my english is too bad :/

ScytheOfGrim
04-13-2008, 07:14 AM
No they didn't.
I would know.

So stop spreading false rumours.

EDIT:
Oh, wait... one just did...

the_assassin_07
04-13-2008, 07:22 AM
Lol.
This is too funny http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif

BTOG46
04-13-2008, 07:29 AM
Try updating your video drivers, and I see you've already met the forum welcoming committee. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif

ScytheOfGrim
04-13-2008, 07:32 AM
Yo! Ho!
Yo! Ho!
A Reaper's life for... mooooiiiiiiii!!!

^_^
Welcome to the forums.
Yes, you're lucky, we're being nice for some reason... >_>

the_assassin_07
04-13-2008, 07:34 AM
Yeah, we're usually mean...

Crash_Plague
04-13-2008, 06:02 PM
I just noticed that iPlunder and McMasterJ don't come around anymore.

BTOG46
04-13-2008, 06:05 PM
I see moqqqy visited the Naruto forums and received their usual warm welcome.......

Crash_Plague
04-13-2008, 06:45 PM
link?

BTOG46
04-13-2008, 06:50 PM
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6471063855/m/7...791063156#1791063156 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6471063855/m/7601062156?r=1791063156#1791063156)

Crash_Plague
04-13-2008, 06:58 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif

That is why I never step foot out of this place.

Stealthguy1986
04-13-2008, 10:52 PM
Originally posted by S1m0n.:
This is everything my has :

1 Codegen 4063-CA 400W
1 Intel Core 2 Quad Q6600
1 Gigabyte GA-G31MX-S2 Socket 775
2 Kingston 1GB DDR2 667MHz
1 LiteOn DH-20A3P-12C 20x black
1 Western Digital Caviar WD500AAJS 500GB S-ATA
1 Sapphire ATI 2600 Pro 256 PCI-E
1 Microsoft Windows Vista Home Premium
1 Apacer Embedded Card Reader
1 Assemblage and control system

Inorder to play under Vista, you need 'atleast' 2GB of RAM.

Ubi.Vigil
04-14-2008, 07:03 AM
It sounds like you might have a faulty disc - CRC error means that a data integrity check failed during install. The best thing to do is contact the tech support guys and they'll be able to help, you'll find their contact details in the support forum.

drego5
04-14-2008, 10:32 AM
With a CRC error, it's also possible that it's your DVD Drive that's erroring, and not reading it properly. You said that the disc could be read fine at your friend's house.. this, I believe, lends credence to the possibility of a faulty drive. Have you had any problems with any other discs?

PS: Stealthguy1986 is right about the RAM requirement under Vista. That could be the major source of the problem.