PDA

View Full Version : x45 trim sensitivity



XyZspineZyX
11-03-2003, 02:46 PM
Hi
I have assigned on one the rotaries on the throttle to the elevator trim in the hotas control setup. It works but not sensitive enough for enough deflection to trim the planes.
Anyone have a solution for this?
Andy

XyZspineZyX
11-03-2003, 02:46 PM
Hi
I have assigned on one the rotaries on the throttle to the elevator trim in the hotas control setup. It works but not sensitive enough for enough deflection to trim the planes.
Anyone have a solution for this?
Andy

XyZspineZyX
11-03-2003, 02:55 PM
Umm - I find it slow to respond ...

... but I took a long time to learn to use it gently - small inputs have a big response.


I have mine set up on the larger rotary, at the rear (toward the pilot).

I used FB's HOTAS control to set this control, not Saitek's driver.

<div align="center">

http://www.robert-stuart.me.uk/il2/signature/paint_sig_003.jpg

I've given up correcting my own spelling
Unless I've corrected it here <MAP NAME="paint_sig_003"><AREA SHAPE="rect" COORDS="0,159,199,199" HREF="http://www.il2airracing.com" TARGET="_blank" alt="Air Racing" title="Air Racing"><AREA SHAPE="rect" COORDS="0,0,199,159" HREF="http://www.robert-stuart.me.uk/" title="Painter's home page" alt="Painter's home page"><AREA SHAPE="rect" COORDS="199,0,399,199" HREF="http://www.robert-stuart.me.uk/il2/index.html" TARGET="_blank" alt="Painter's IL2 Pages" title="Painter's IL2 Pages">
</MAP></div>

XyZspineZyX
11-03-2003, 02:56 PM
No solution. IL-2/FB has a builtin delay for the trims as to simulate the real life trim action.