PDA

View Full Version : How do you change the default 'dive to periscope depth' option for aircraft?



ratidore
04-07-2007, 08:42 AM
I've set my default action to dive to periscope depth when an aircraft is spotted. Which is fine unless I'm moving a torpedo. I currently have a tower with two AA guns and a flak cannon, so I'd rather slug it out while I'm moving the torpedoes. How do I change this default action?

danurve
04-07-2007, 09:04 AM
There is a way to reset the defaults, so you get the selection window again just can't remember it off the top of my head. Not to worry someone will be along shortly to confirm.

Foehammer-1
04-07-2007, 09:21 AM
Hit escape, go to options and press "reset defaults"

jonpfl
04-09-2007, 07:49 AM
Where are these options at?

Thx
jonpfl

geoffwessex
04-09-2007, 08:53 AM
When you get a shout of "aircraft/ship spotted" you get the screen with the choice of actions. On there you can set one of the actions as the temporary default. And back to "Escape" - "Options" to change it again.