PDA

View Full Version : Is there a map button in AC:B?



fyubisoft
02-03-2011, 06:01 AM
Cause there isn't one in AC2 and that's really inconvenient since I'm looking at the map only like half the time

Pavan_NL
02-03-2011, 06:10 AM
You mean the select button(and whatever the 360 equivalent of that is)?

BioPulse.ps3
02-03-2011, 06:13 AM
for xbox it's the back button, ps3 it's the select button.

and this 'feature' is also in ac2, i'm sure of it.

persiateddy95
02-03-2011, 06:25 AM
In AC1 there is one too...

magesupermaster
02-03-2011, 08:10 AM
The Back/Select button is always the map button! http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

AntiChrist7
02-03-2011, 08:51 AM
whike ingame- press the start (or menu or whatever) button, and there it is, "map"

Avl521
02-03-2011, 09:38 AM
Is this thread serious? http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

HiddenBlaDe00
02-03-2011, 10:02 AM
I think maybe OP is talking about a real time map system akin to the likes of Resident Evil 5's inventory system.

Y'know, the you-better-make-your-choice-quicly-or-else-your-bowels-will-be-ripped-out-by-that-reaper inventory system that wouldn't bring you to a pause screen like the map does in AC games.

itsamea-mario
02-03-2011, 10:08 AM
So it's easier to go on a computer, make a new thread, and then wait for a response, than it is to just try all the buttons, or look at the manual?

Krayus Korianis
02-03-2011, 12:22 PM
Originally posted by itsamea-mario:
So it's easier to go on a computer, make a new thread, and then wait for a response, than it is to just try all the buttons, or look at the manual?

Sul Serio.

notafanboy
02-03-2011, 12:59 PM
Originally posted by Krayus_Korianis:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by itsamea-mario:
So it's easier to go on a computer, make a new thread, and then wait for a response, than it is to just try all the buttons, or look at the manual?

Sul Serio. </div></BLOCKQUOTE>
the only reason i know what that means is because of ac2 !

rileypoole1234
02-03-2011, 01:04 PM
Theres a map button in every single Assassin's Creed game. It's the back(not B button) on Xbox 360, and the Select button on PS3. sei molto stupido

Krayus Korianis
02-03-2011, 01:27 PM
Originally posted by notafanboy:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Krayus_Korianis:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by itsamea-mario:
So it's easier to go on a computer, make a new thread, and then wait for a response, than it is to just try all the buttons, or look at the manual?

Sul Serio. </div></BLOCKQUOTE>
the only reason i know what that means is because of ac2 ! </div></BLOCKQUOTE>

Only time it's used is in AC:B by Egidio Troche.