PDA

View Full Version : Do you still have to manually select Targets for Deck Gun to engage.



Osakajoe
03-18-2005, 09:07 AM
Just done the DG Academy Mission.
Do you still have to select every target with the binos?

I told the WO to go to Fire at Will mode numerous times'but he fire would'nt unless i selected the target in Binoview.

Osakajoe
03-18-2005, 09:07 AM
Just done the DG Academy Mission.
Do you still have to select every target with the binos?

I told the WO to go to Fire at Will mode numerous times'but he fire would'nt unless i selected the target in Binoview.

GanthonyGurface
03-18-2005, 09:14 AM
Nope. I had the same problem in the exam. It'll work fine, during the campaign, though.