PDA

View Full Version : MPH Speedbar



BrotherVoodoo
11-28-2006, 12:34 PM
Does anybody know if it is possible to hard code MPH as the speedbar preference? I know you can toggle the speedbar manually, which is what I do now. I was hoping I could code something in the conf.ini file to hard set it to MPH.

Thanks!<div class="ev_tpc_signature">

Hyperlobby name: 99th_RockStar

There are only two types of aircraft ??? fighters and targets.

??? Doyle 'Wahoo' Nicholson, USMC.

MB_Avro_UK
11-29-2006, 05:05 PM
hi all,

IMHO this is one of the funniest bits of comedy that I've ever seen http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

Not for animal lovers....

http://www.youtube.com/watch?v=_OXfAPPckQU

Best Regards,
MB_Avro.

MB_Avro_UK
11-29-2006, 05:05 PM
hi all,

IMHO this is one of the funniest bits of comedy that I've ever seen http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

Not for animal lovers....

http://www.youtube.com/watch?v=_OXfAPPckQU

Best Regards,
MB_Avro.

BillyTheKid_22
11-29-2006, 05:42 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/disagree.gif<div class="ev_tpc_signature">

http://members.cox.net/bkid/pacificfighters/PacificFightersSignature.JPG

.................................................. ..............

"All I got was a bellyful of English Channel."