PDA

View Full Version : AI I-153P wont take off in 4.08m FMB



Don_X
02-10-2007, 11:33 AM
Just testing a mission in FMB and a flight of 4 I-153Ps wouldnt start engines and take off.

I checked fuel but that was OK . Would fly from airstart OK. Changed them to Spits and no problem , all fired up on runway.

should I get an electrician to look at the magnetos? Or is it a bug?

Monty_Thrud
02-10-2007, 11:41 AM
They work fine here, tried them on the new desert map, everything A-OK http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Don_X
02-10-2007, 01:24 PM
Ok , thanks . I'll try another mission. may be a glitch in my install.

Don_X
02-11-2007, 01:45 AM
Just re-tested,153's work fine on Kuban map.

On Italy map they will fly out of Naples, but not Genova (C14) airbase.

I took no2 in a 4 plane flight leader would not start. mags selected OK, but just got "Engine off " message every time I pressed "I" start button.

More tests show the I-153M62 and all I-16's are also affected.

The workaround is to place "Test runway 4" at this base.

F19_Ob
02-11-2007, 08:39 AM
thanks for the heads up

Don_X
02-12-2007, 05:13 AM
I guess the ground crew are on strike there till they get Rome back http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif