PDA

View Full Version : Flyable SBD????



EAGLE_34_WO
04-28-2005, 08:55 AM
I can't seem to fly the either SBD model in this game. It's wierd, some of my squadmates can fly them with CP and everything, but others can't, including me. I have even been on zeke vs wildcat server and I see some flying them. Anyone know what might be the problem. I tried it in QMB also and I can select it, but when game loads I have no control over the plane?

VW-IceFire
04-28-2005, 08:58 AM
Bad patch install...is the usual cause for this problem. You probably can't fly the A6M2-N either.

ytareh
04-28-2005, 10:04 AM
I have this problem too Icefire and youre right about the Zero floatplane.Whats the simplest/quickest solution?(I have lots of add ons installed -Fall Blau,Barbarossa etc etc)Thanks anybody....

FoolTrottel
04-28-2005, 11:40 AM
"Whats the simplest/quickest solution?"

- If you want to make sure:
Download pf_3.03m.exe and pf_v303m_to_v304m.exe once more. (A bad patch can be the result of files being 'damaged' during download)
- Apply them, first pf_3.03m.exe then pf_v303m_to_v304m.exe...
(This applies to the merged version....)

It's simple!

Good Luck!

ytareh
04-28-2005, 11:49 AM
But do I need to delete/uninstall old patch/s(like video card drivers???)

steve_v
04-28-2005, 12:02 PM
Originally posted by ytareh:
But do I need to delete/uninstall old patch/s(like video card drivers???) Once you apply the correct patches in the correct order, your install will be corrected. Its that simple.

ytareh
04-28-2005, 12:16 PM
Yep just downloaded the 2 patches and reinstalled them -all planes back-thanks guys!

EAGLE_34_WO
04-28-2005, 03:06 PM
So just to be clear. We can just redownload the 2 patches and install them directly over the old ones? Also, all we need to install are the 3.03m and the 3.03mto3.04m. Just making sure so I don't have to uninstall game lol.

hotspace
04-28-2005, 03:15 PM
Yes m8 it's as simple as that http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_cool.gif

Hot Space

EAGLE_34_WO
04-28-2005, 08:27 PM
Well, I patched the game up again and got way more than just a couple more flyables! The graphics have gotten 100% better! I must have had a really corrupt download when I first patched the game, because my water textures and plane detail has gotten SO much better! Anyway, thanks for the help guys. It's like having a whole new game.