PDA

View Full Version : Destruction Setting Bug???



Barra-Cuda
11-11-2004, 01:30 PM
Hello All -
Maybe I am doing something wrong but do not think so. I am working on creating a race track for IL-2AirRacing and there is a factory with stacks in the flightpath. From within FMB I have destroyed that factory and when playing back the mission from within FMB the factory appears destroyed and all is well. However after saving the course and exiting FMB and re-playing the course in DogFight mode the darn factory is back (not destroyed). This happens with every building that is native to the original map but buildings I have added after the fact will and can be destroyed just fine - is this a bug or a limitation in DF mode???? http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

Barra-Cuda
11-11-2004, 01:30 PM
Hello All -
Maybe I am doing something wrong but do not think so. I am working on creating a race track for IL-2AirRacing and there is a factory with stacks in the flightpath. From within FMB I have destroyed that factory and when playing back the mission from within FMB the factory appears destroyed and all is well. However after saving the course and exiting FMB and re-playing the course in DogFight mode the darn factory is back (not destroyed). This happens with every building that is native to the original map but buildings I have added after the fact will and can be destroyed just fine - is this a bug or a limitation in DF mode???? http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

LEXX_Luthor
11-11-2004, 05:11 PM
crazyivan says FMB Destruction Slider does not work for onwhine internet dogfight.