PDA

View Full Version : Pacific Fighter will not work



Mordic0n
12-22-2004, 06:43 PM
Ok I spend my 50 US buks on PF. Got lock On at the same time, no problems with Lock on, runs great. Now for PF.
I push the icon to start the game, the little into window starts to load, then I get a message , Please insert correct CD-Rom select Ok and restart. I do it and I get the message, The Application failed to initialize properly (0xc0000142) click ok to terminate the application.

Im Running WinXP , So what do we have to do here to fix this problem ? Are they Shipping a un Finished game ?

Mordic0n
12-22-2004, 06:43 PM
Ok I spend my 50 US buks on PF. Got lock On at the same time, no problems with Lock on, runs great. Now for PF.
I push the icon to start the game, the little into window starts to load, then I get a message , Please insert correct CD-Rom select Ok and restart. I do it and I get the message, The Application failed to initialize properly (0xc0000142) click ok to terminate the application.

Im Running WinXP , So what do we have to do here to fix this problem ? Are they Shipping a un Finished game ?

Mordic0n
12-22-2004, 06:56 PM
Quick note, this was the stand alone install. not sure it matters.

steve_v
12-22-2004, 07:17 PM
http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=5951033052

Mordic0n
12-22-2004, 09:10 PM
Thanks bud, had to reinstall. but that did the trick. Now all I Need is my New Joystick to get here. =/ KB fightings just not going to do it <chuckles>