PDA

View Full Version : Use the lift



Zancara
11-15-2009, 12:35 PM
How do i make a working lift like that in the singleplayer. I have tried with a movie but then you can't move an that I must.

Zancara
11-15-2009, 12:35 PM
How do i make a working lift like that in the singleplayer. I have tried with a movie but then you can't move an that I must.

wookash_b
11-15-2009, 01:05 PM
Go to your Movie properties. Then set bUseLevelTrack to false. This will allow you to play actions from the movie while you (the player) are still playing the game (walking, shooting etc.)

Zancara
11-15-2009, 04:04 PM
Thanks for the tip and quick response. Now it works. I can use the lift up and down and still walk, shoot etc.