PDA

View Full Version : PF - Track-IR Activation Question



panthercules
12-09-2004, 11:46 AM
Well, got my TR-3Pro yesterday, installed it today, loaded up the IL-2 profile and fired up PF to give a try, and... NOTHING

tried hitting F10 (default key to enable the TR), and made sure F10 wasn't mapped to anything in the PF in-game controls setup, but even though it seemed to be tracking and working fine in the track-IR software before firing up PF, I get no movement of any kind using it in game - still reading the manual and playing around with settings, but no luck so far

Is there some secret to getting the game to recognize and use the TIR?

[Forget and posted this in general discussion first - sorry for the double post]

panthercules
12-09-2004, 11:46 AM
Well, got my TR-3Pro yesterday, installed it today, loaded up the IL-2 profile and fired up PF to give a try, and... NOTHING

tried hitting F10 (default key to enable the TR), and made sure F10 wasn't mapped to anything in the PF in-game controls setup, but even though it seemed to be tracking and working fine in the track-IR software before firing up PF, I get no movement of any kind using it in game - still reading the manual and playing around with settings, but no luck so far

Is there some secret to getting the game to recognize and use the TIR?

[Forget and posted this in general discussion first - sorry for the double post]

Smokin256
12-09-2004, 12:04 PM
In FB there is an entry in the Confg.ini file called "TrackirUse=x" or some such that needs to read TrackirUse=1. Don't know if it's the same for PF.
Good luck!

Cheers......Smokin256

panthercules
12-09-2004, 01:04 PM
LOL - yeah - thanks - I just spotted a posting on the TIR forums that mentioned the conf.ini settings and was coming back here to update my post, but you beat me to it - that was it - I had forgotten all about having messed with that while doing some previous tweaks a few weeks ago

Knew it had to be something simple - thanks for the prompt response