PDA

View Full Version : One more question :)



Haze_802
06-28-2006, 04:17 PM
I have read on several sites that its not possible to play this game on a laptop. Is that true? I only own a laptop so that would be a problem for me, i am however using a brand new HP laptop.
Thanks

hueywolf123
06-28-2006, 04:23 PM
So am I, get a suitable ram card & up your amount of ram. What graphics do you have? make sure your mb can handle the ram.
But i play on a hp laptop, no probs

blastomatic1759
06-28-2006, 05:47 PM
i have two laptops , a Mayhem G3 , which suffers from heat strokes , but it used to run the game fine , just cant run any games on it at all , but the Mayhem G5 runs this game like a ninja , i did order all the upgraded stuff for it though.

Blue_Ninja63
06-28-2006, 05:49 PM
I can help you out better if I knew your specs. I also know people who run this game on a laptop without issue.

Regards,