PDA

View Full Version : Editor bug: Crashing using glue tool



Blixish
03-31-2019, 10:33 AM
This is taken from a post on Facebook.

https://i.imgur.com/6ntzcQ7.png

I asked the original poster to post this here. His reply was:
"I went to your link. I don't see any thread to add that to. I don't see an option to just put that on it's own, so hopefully someone from Redlynx can see it here."
I suspect many people find the forums an unintuitive place for bug reporting, and many don't want to make new threads for each issue. I don't have any good suggestions for what to do about this, but thought I'd let you know.

UbiCosmos
03-31-2019, 11:39 PM
Hello Blixish,

Thanks for sharing this with us. I'm going to move this to the Support forums, so our Support team can take as deeper look into this issue.

Blixish
04-02-2019, 11:46 AM
Hey Cosmos - just wanted to add that this is an issue on all platforms, not only PC.

Ubi-Wusky
04-03-2019, 11:10 PM
Hey Blixish, do you or the original poster have any video footage of this in action? It helps us narrow down the problem, that's all :)

Blixish
04-05-2019, 06:45 PM
Hey Wusky!

I asked the guy who reported this if he could replicate it. Here is his reply:

"I get the glue tool, glue some objects, and hit A. So they are set and glued. I re-select it, and go to unselect glue members, as soon as I hit A on the glue tool, the game is frozen, and the clip ends when the Xbox goes to the Xbox home, with Launch above my Rising tile."

Along with this message was this video clip:

https://www.youtube.com/watch?v=0dnEjWlydTQ

Hope that helps!

Blixish
04-05-2019, 08:53 PM
I forgot to mention - a related issue:

- If you try to glue objects that are not in the same layer, you get an infinite text box loop.