PDA

View Full Version : canopy



hdjuey
04-24-2007, 05:13 PM
why do some open some don't, and I cant get the mixture to work or the lever to move in all planes thanks

hdjuey
04-24-2007, 05:13 PM
why do some open some don't, and I cant get the mixture to work or the lever to move in all planes thanks

hdjuey
04-24-2007, 05:16 PM
sorry I didn't see the first post go threw

DKoor
04-24-2007, 05:22 PM
Newer planes have this feature but not all of them (regarding open-able canopy).
For the heck of it, you can fly around with your canopy open, but it isn't a very wise idea, speaking generally, because some gurus told us that we are degrading our aircraft performance that way. http://forums.ubi.com/images/smilies/10.gif
Regarding mixture on some aircraft you simply cannot regulate mixture - it's on auto settings. On many - you can. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Bearcat99
04-24-2007, 06:57 PM
Planes with the moving canopy feature were added in PF. In some planes all the levers & gauges dont work. This is one reason why, when I think of how far this series has come from IL2 to 46.... and all the things we used to dream about in IL2.. it blows my mind.