PDA

View Full Version : How do I change back out of the Noble outfit?



Axford Bros
12-09-2010, 08:16 PM
I'm pretty early on in the game, and I downloaded the Noble Outfit from Uplay and equipped it - but how do I equip back to the regular assassin's outfit?

When I try equipping the white cape, or the Roman armour (which is the only one I have so far) it says it is equipped, but I still have the Noble Outfit character model.

Any help? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Axford Bros
12-09-2010, 08:16 PM
I'm pretty early on in the game, and I downloaded the Noble Outfit from Uplay and equipped it - but how do I equip back to the regular assassin's outfit?

When I try equipping the white cape, or the Roman armour (which is the only one I have so far) it says it is equipped, but I still have the Noble Outfit character model.

Any help? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Jack-Reacher
12-09-2010, 08:17 PM
Remove it the same way you equipped it