PDA

View Full Version : AC2: primary memories



rednas3636
02-13-2011, 01:46 AM
is there a way to replay the sequences(or some parts like chariot chase) without restarting the game?
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

rednas3636
02-13-2011, 01:46 AM
is there a way to replay the sequences(or some parts like chariot chase) without restarting the game?
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

AntiChrist7
02-13-2011, 05:54 AM
no, indeed a big (although the only) flaw in the game.

i've heard of someone who posts savegames online, so that if you want to start a particular memory, you dowload and load that savegame and you're in. don't know more of it though

rednas3636
02-13-2011, 10:46 AM
nice thx for the reply :