PDA

View Full Version : Voice Command



IcarusXP
01-21-2006, 08:28 AM
Ahoy SH3 fans!

Does anyone remmenber Sub Command 688 from a few years back with the microsoft voice command thingy?
That worked pretty well after some tweaking and tuning.
Has anyone heard of a way to use voice commands as hot keys for SH3?

I'm sure there' a pretty simple methoud average computers users can impliment to get this more imerersive stlye of play to Work.
I've been trying to do it with a subroutine through windows to no prevail.

Any thoughts here?

IcarusXP
01-21-2006, 08:28 AM
Ahoy SH3 fans!

Does anyone remmenber Sub Command 688 from a few years back with the microsoft voice command thingy?
That worked pretty well after some tweaking and tuning.
Has anyone heard of a way to use voice commands as hot keys for SH3?

I'm sure there' a pretty simple methoud average computers users can impliment to get this more imerersive stlye of play to Work.
I've been trying to do it with a subroutine through windows to no prevail.

Any thoughts here?

dagamecat
01-21-2006, 09:18 AM
You could try this (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/9091085392/m/7401057692) thread for a start. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Hope that helps, I use voice recognition, works beautifully. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif