PDA

View Full Version : Wheres the AA Gun Crews?



Levethane
10-28-2004, 06:01 PM
Lots of preview screenshots showed flak guns manned by soldiers, both onland and on ships. Is there some command you have to type to enable them? At the moment the AA guns are still controlled by some advanced remote control system:P

I hope the next version features ground troops. Even antique flight sims like F16 Fighting Falcon, Hind and Longbow2 did a good job of implementing them.

Levethane
10-28-2004, 06:01 PM
Lots of preview screenshots showed flak guns manned by soldiers, both onland and on ships. Is there some command you have to type to enable them? At the moment the AA guns are still controlled by some advanced remote control system:P

I hope the next version features ground troops. Even antique flight sims like F16 Fighting Falcon, Hind and Longbow2 did a good job of implementing them.

noshens
10-28-2004, 06:12 PM
config.ini

3dgunners i blieve make them 1

Levethane
10-28-2004, 06:22 PM
Ta, but where about in the config? I have gone through it 5 times and cannot find it anywhere, do you have to add this command manually?

Dirt_312
10-28-2004, 06:35 PM
Yes you have to add it manually in the [game] section.

3dgunners=1

Dunkelgrun
10-28-2004, 06:38 PM
It says what to do somewhere in the readme file.