PDA

View Full Version : How do you change the internal camera angle?



oscar0072004
09-15-2005, 04:34 PM
I saw a couple of pics from people showing the interieur camera in different angles then the origninal fixed camera positions. How can this be done?

oscar0072004
09-15-2005, 04:34 PM
I saw a couple of pics from people showing the interieur camera in different angles then the origninal fixed camera positions. How can this be done?

oscar0072004
09-15-2005, 04:36 PM
here are some pics of what i mean.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/857101043/m/1591000653/p/1

Messervy
09-15-2005, 07:54 PM
On"c"e inside of a compartment press SHIFT+F2

----D@mned http://forums.ubi.com/images/smilies/784.gif keyboard and beer combination

The_Silent_O
09-15-2005, 07:58 PM
When you are in that mode, DON'T go outside the command room...You WILL crash the game.

Messervy
09-15-2005, 08:15 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by The_Silent_O:
When you are in that mode, DON'T go outside the command room...You WILL crash the game. </div></BLOCKQUOTE>

Ah.... thank you I forgot to mention that benign particularity. http://forums.ubi.com/images/smilies/cry.gif

lecek
09-15-2005, 08:31 PM
you can also right click on officers and take their place.

fizilbert
09-16-2005, 06:15 AM
It crash's your game? It doesn't on mine. I just get this message that says something like "outside boundaries" or similar to that. But it doesn't crash, not for me. I can just travel out into the void forever.

BTW, you can actually move from compartment to compartment while in this free camera mode. Want to go into the sonar room? Just move the camera through the wall and you'll be in the sonar room. Want to go into the conning tower? Just follow the ladder up and you'll be in the conning tower. But that's all you can do, since that's all that is "interior."

Considering how the interior of the sub is set up like this, ie as a merged group of compartments within a void, it gives me great hope that it would not be overly difficult to add other compartments, such as the engine rooms and torpedo rooms.

Qbeesh800
09-16-2005, 10:27 AM
MAN!!!! i didnt know that you can move cam inside.
Sheet!!!! My dad took my DVD reader from me, now i cant play SH3!!!!!arghhhh!!!