PDA

View Full Version : Loading a Deniable Ops checkpoint?



Wh1tE_Dw4rF
04-28-2010, 04:30 PM
Hello,

I've been playing deniable ops mode for some few hours which was great fun. But I felt like continueing some other time so I returned to the lobby. But before I left the game I looked at the DO menu to see if I can load my last checkpoint but there was no such option. So how does this work?

Thanks

Wh1tE_Dw4rF
04-28-2010, 04:30 PM
Hello,

I've been playing deniable ops mode for some few hours which was great fun. But I felt like continueing some other time so I returned to the lobby. But before I left the game I looked at the DO menu to see if I can load my last checkpoint but there was no such option. So how does this work?

Thanks

MinusII-VX9-
04-28-2010, 09:25 PM
Unfortunately, you cant restart from any given point, if you leave mid game you gotta restart from the beginning in zone 1.

Minus