PDA

View Full Version : How do I take screenshots????????



russianfront2
12-26-2003, 10:38 AM
Hi all, haven't taken a screen for a long time. I can't remember which is the key to hit? I thought it was F12? I hit all the keys and I can't find the shots anywhere.

Where are they stored once you take them!

Please respond ASAP as I want to make a cool screensaver while I am home and my wife is out shopping her brains out!

Thanks!!

russianfront2
12-26-2003, 10:38 AM
Hi all, haven't taken a screen for a long time. I can't remember which is the key to hit? I thought it was F12? I hit all the keys and I can't find the shots anywhere.

Where are they stored once you take them!

Please respond ASAP as I want to make a cool screensaver while I am home and my wife is out shopping her brains out!

Thanks!!

buggggggged
12-26-2003, 10:41 AM
hit print screen mate. then go to windows explorer and clik on fb, will be listed as grab 000001 or such.

tsisqua
12-26-2003, 10:44 AM
Be sure to snatch them out of your FB folder as soon as you take them, because they start all over again with grab.001, overwriting any old ones that you may have made when you restart the game.

Tsisqua

http://www.uploadit.org/files/010903-nedChristie.jpg
Tsalagi Asgaya Equa

Aardvark892
12-26-2003, 01:12 PM
In case you need one, a great pic format convertor is available for download free at:

http://www.irfanview.com

It'll take those tga's and convert them into JPG, BMP or whatever your heart desires. I've just found those two formats far easier to deal with. Good luck!

SSgt Tim Schuster, USAF
8th MXS Inspection Section
Kunsan AB, ROK

http://www.il2skins.com
http://www.uberdemon.com
http://www.mudmovers.com
http://www.zenoswarbirdvideos.com
http://www.gibbageart.com


http://img5.photobucket.com/albums/v22/Aardvark892/PC_Stealth2.jpg