PDA

View Full Version : [BUG] Lost Ghost mode rewards



sbarr01
09-12-2018, 02:03 PM
Hi

Anyone else every lost the ghost mode rewards, I have completed 3 of the progress on the map and had Exoskeleton Boots, Body Armour and Helmet. I logged into the game on Monday morning and was presented with a Archangel popup being available (Not sure why) and went into play Ghost Mode. I'm 57% complete right now and already Tier 1 in campaign.

Then WTF my claimed Ghost Mode rewards are missing. Reported a case to Ubisoft support and they are doing s**t about it so far. This is BS.

Is there anyway to retrieve these, since my map is showing completed for Security/Influence and El Sueno, but the rewards are showing locked.

Any help would be appreciated, since not wanting to start again.

https://imgur.com/a/nlTVJR7

https://imgur.com/a/JixCauk

https://imgur.com/a/WBDQO1d

sbarr01
09-12-2018, 02:33 PM
Is my account disabled? I was editing post and now it does not allow me? No point moving to technical, since no one is helping. So I place for general discussion, Maybe then I might get help.

Hi

Anyone else every lost the ghost mode rewards, I have completed 3 of the progress on the map and had Exoskeleton Boots, Body Armour and Helmet. I logged into the game on Monday morning and was presented with a Archangel popup being available (Not sure why) and went into play Ghost Mode. I'm 57% complete right now and already Tier 1 in campaign.

Then WTF my claimed Ghost Mode rewards are missing. Reported a case to Ubisoft support and they are doing s**t about it so far. This is BS.

Is there anyway to retrieve these, since my map is showing completed for Security/Influence and El Sueno, but the rewards are showing locked.

Any help would be appreciated, since not wanting to start again.

https://farm2.staticflickr.com/1845/43917275774_81d2ddd2d9_b.jpg (https://flic.kr/p/29UPw2U)GhostMode Map (https://flic.kr/p/29UPw2U) by S Barr (https://www.flickr.com/photos/164529318@N03/), on Flickr

https://farm2.staticflickr.com/1873/43917277604_05784114cd_z.jpg (https://flic.kr/p/29UPwzs)Locked (https://flic.kr/p/29UPwzs) by S Barr (https://www.flickr.com/photos/164529318@N03/), on Flickr

https://farm2.staticflickr.com/1885/43917277954_93cda1e672_b.jpg (https://flic.kr/p/29UPwFu)Progress (https://flic.kr/p/29UPwFu) by S Barr (https://www.flickr.com/photos/164529318@N03/), on Flickr

Ubi-Lucipus
09-12-2018, 02:51 PM
sbarr01, this is a post for techincal forum, we are not able to assist you with this issue in the general forums and I moved your post for this reason.

Alternatively contact the Support Team (https://support.ubi.com/en-GB).

Also please do not post multiple threads on the same issue. I am sorry you were not able to edit your old post, I have merged this with the other thread.

EDIT: The issues you are experiencing are also reported to the team and the team are looking into issues like the exoskeleton locking itself again.