PDA

View Full Version : How to Set up a Passive LvL 0 AI for Practice?



eStockpile
08-28-2018, 07:29 AM
Hello guys, I am new to this game and I cannot figure out how to set up a lvl 0 passive bot in the game like the ones they have in youtube tutorial videos. I really want to practice combos and have a better feel on the controls. fyi, I got the game for free during recently.

Thank You so much, please help.

Tyrjo
08-28-2018, 07:56 AM
Open the Training mode. There you can configure the bot in any way you want.

Xil_h
08-28-2018, 09:12 AM
Open the Training mode. There you can configure the bot in any way you want.

I guess he knows that. But it's not easy to find out how to configure it. Haven't managed to get it myself properly configured yet

ChampionRuby50g
08-28-2018, 09:37 AM
Go into the training mode, choose your hero and whatever hero for opponent, open the menu once you’ve loaded in, go to Opponent settings and then over to custom move set. Then make sure nothing is selected, and then the bot won’t attack you.

BlowHard74728
08-28-2018, 10:56 AM
Make sure it is an assasin bot as well so you can attack from any direction due to their block decay

eStockpile
08-28-2018, 08:59 PM
Woooo, I would try that no! Thank you all for the help, much appreciated. :D