PDA

View Full Version : Altitude Increments



lronSight
02-05-2005, 08:33 PM
How do a change my digital readout from Meters to Feet?

lronSight
02-05-2005, 08:33 PM
How do a change my digital readout from Meters to Feet?

Shakthamac
02-05-2005, 08:45 PM
in your keyboard command assignment menu, assign a button to toggle speed bar. when you hit that button in game, the readout will go from (speed/altitude) kilometers/meters to knots/feet to feet/feet or off.