PDA

View Full Version : Not Starting Patrol in Port



HeibgesU999
03-30-2005, 10:33 PM
10th Flotilla
April 19, 1942
2nd Patrol
Patrol Grid GR81

I start patrol and get message that Base is moving to St Nazaire. I go to map screen and I am staring patrol off Freetown.

I have been to that Grid many times but always started in port before.

Any ideas?

HeibgesU999
03-30-2005, 10:33 PM
10th Flotilla
April 19, 1942
2nd Patrol
Patrol Grid GR81

I start patrol and get message that Base is moving to St Nazaire. I go to map screen and I am staring patrol off Freetown.

I have been to that Grid many times but always started in port before.

Any ideas?

quillan
03-30-2005, 10:38 PM
Guessing it's a bug. I checked the flotilla.cfg file, thinking that it might have been a typo there, and 10th Flotilla only bases in Lorient. It's never supposed to move...

HeibgesU999
03-30-2005, 10:53 PM
I couldn't find anything in the CFG, but in the career save for both departure and return point for Patrol 2 have change from 753 to 754.