PDA

View Full Version : Radar won't stay on



samos2006
04-24-2006, 06:37 AM
How come when I set my radar to scan ... it does so for a few minutes, and then turns itself off?
Thanks

samos2006
04-24-2006, 06:37 AM
How come when I set my radar to scan ... it does so for a few minutes, and then turns itself off?
Thanks

lecek
04-24-2006, 09:09 AM
Is the weather bad?

If the waves are high it will shut off whenever submurged.

Werner_U-292
04-24-2006, 01:24 PM
I've had a similar problem with my radar screen not opperating in the radar screen "R" or whatever the hotkey is. Although it doesnt work for me, my radio man makes spottings all the time - I think it might be a bug in the game.

bunkerratt
04-24-2006, 02:44 PM
you need to rewind it like the gramaphone.....

TooFastForLove.
04-24-2006, 06:08 PM
I just go to x64 time compression and keep ordering the radar on. It shuts off a few times but after clicking enough it stays on. I can verify that by looking at the radar station in 3D view. It probably is a bug.

I am not at the radar screen while I give the order.

Josef_Reiter
04-25-2006, 04:10 AM
If a wave hits the conning tower the radar will shut off

joeap
04-25-2006, 06:34 AM
Guys, it won't stay on if the weather is bad, it would not have worked in bad waether IRL anyway.

Bucketlung
04-25-2006, 07:59 AM
In real life, why would bad weather cause the radar not to work? 1940 u-boat radar that is.

lecek
04-25-2006, 10:39 AM
That question is a bit general.

Why does it shut off in bad weather? Because it gets submerged in the water.

As for why would it not work even if it isn't submerged but just say raining? I don't know.