PDA

View Full Version : BUG - Game is locked at 60 FPS....



PALMITu.
07-04-2018, 10:11 AM
Cant believe i bought this 60 cap bs!

CJoke
07-19-2018, 08:33 AM
realy feels like a bug, because other racing games I play at 120+ fps

EL_79
07-20-2018, 03:12 PM
well last game was coded @30 fps and enabling 60 broke some physics, which were never fixed, so consider this as an upgrade and praise the consoles which still stuck @30 fps for the past 10 years

Venoxh
07-21-2018, 11:45 AM
I don't get it. 60 fps is totally fine.

UbiGabrinth
07-22-2018, 03:08 AM
In our system requirements reveal (https://news.ubisoft.com/article/the-crew-2-pc-specs-and-system-requirements-revealed) under key features it states 'FPS limit, up to 60 FPS.' If you would like me to move this to the feedback section, I can do that for you.