PDA

View Full Version : Game doesnīt start



Nyantwister
06-30-2018, 04:18 PM
When I click on play, The Crew 2 starts with an black screen and after 2-3 seconds itīs gone and I could start it again, but with the same result, please help


System:
CPU: Intel Core i7-3770 3.4GHz - 3.9GHz
GPU: AMD Radeon R9 290 (4GB)
RAM: 2x KingMax DDR3 4GB
MB: Gigabyte GA-H61MA-D2V
SW: Windows 8.1 Pro

Takaoshi
06-30-2018, 04:22 PM
it might be batteye that is causing the issue.

Go here https://drive.google.com/file/d/1bRlR2YI9O9cJWJ38gnQo461CHa-Hnezi/view download the battleye exe file and replace it with the one that is in the battleye folder inside the crew 2 folder and see if that helps

Nyantwister
06-30-2018, 04:28 PM
Thanks, but that had not worked :(

UbiGabrinth
07-01-2018, 01:05 AM
The issue doesn't look to be hardware, though it's certainly possible with 8GB of RAM that you could be using too many resources in the background not leaving enough for the game to start.

I'd recommend starting with selective startup (https://support.ubi.com/en-gb/faqs/000025721/Disabling-Background-Application/). This will both rule out many software conflicts and possibly reduce the RAM load enough to get you playing.

If that doesn't help, please try the other steps in our PC crashing FAQ (https://support.ubi.com/en-US/faqs/000025513/General-PC-Troubleshooting/). If you get to sending our team your system files, please leave your case number here.

Nyantwister
07-01-2018, 11:47 AM
Thanks for the answer, iīll try it when the game is downloaded and installed again

Nyantwister
07-02-2018, 10:58 AM
Finally it works, I havenīt got the latest driver for my video card, that was the Problem, thanks for your support