PDA

View Full Version : FMB problems



spitcrazy
07-16-2007, 02:56 PM
I am trying to build a mission on witch i start in a carrier, but i just can't make me, or other AI aircraft to Take-Off from them. How do i do it??

spitcrazy
07-16-2007, 02:56 PM
I am trying to build a mission on witch i start in a carrier, but i just can't make me, or other AI aircraft to Take-Off from them. How do i do it??

crucislancer
07-16-2007, 03:10 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by spitcrazy:
I am trying to build a mission on witch i start in a carrier, but i just can't make me, or other AI aircraft to Take-Off from them. How do i do it?? </div></BLOCKQUOTE>

When you set up your takeoff waypoint, you need to set the target as the carrier, similar to when you would set up a ground attack mission waypoint. You need to do this for both takeoff and landing on a carrier, AI or player planes. Make sure those waypoints are as close as possible to the carrier as well. Hope that helps.

Crash_Moses
07-16-2007, 04:06 PM
Yeah, it's a little tricky. I still have to pull out the manual whenever I sit down to do it.

There are some great guides including an FMB guide over at www.mission4today.com (http://www.mission4today.com). Great reference for making missions.

tigertalon
07-16-2007, 04:39 PM
In settings, tick a "no takeoff" option off.

spitcrazy
07-17-2007, 01:52 PM
Thanks guys, that really helped me.