PDA

View Full Version : "Maximum Range" not available?



kershaw830
08-07-2005, 04:55 PM
Why is it whenever I ask the NA for "maximum range at current speed", he answers not available.

I'm on my 11th patrol and my first patrol with a type VIIB.

First post btw.

kershaw830
08-07-2005, 04:55 PM
Why is it whenever I ask the NA for "maximum range at current speed", he answers not available.

I'm on my 11th patrol and my first patrol with a type VIIB.

First post btw.

stljeffbb
08-07-2005, 05:40 PM
Welcome to the forums kershaw830...

http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Concerning your issue...I've only noticed that when I'm running on electric power.....

Eagerly awaiting RuB 1.43

-Jeff

kershaw830
08-07-2005, 06:58 PM
Thanks for the welcome.

Regardless of whether I'm surfaced or submerged, he doesn't give me this info.

kershaw830
08-08-2005, 03:42 PM
bump

Surely someone must know why this isn't working for me.

DiveDevil
08-08-2005, 04:54 PM
Check your realism setting before you start a patrol. You probably have limited fuel unchecked. If you have unlimited fuel then your maximum rage would be infinity right? Running on limited fuel is no big deal cause if you run out you can always hit escape and end patrol and whalla your transported back to port just like Star Trek.

Good Hunting.

kershaw830
08-08-2005, 05:33 PM
Checked box. working.

Thank you Divedevil.

DiveDevil
08-08-2005, 10:17 PM
No problem.