PDA

View Full Version : Mouse lag?



sinebar1958
04-28-2010, 07:00 PM
Does anyone have a problem with mouse lag? It makes it very difficult to aim with an unresponsive mouse. Very anoying. Any solution?

sinebar1958
04-28-2010, 07:00 PM
Does anyone have a problem with mouse lag? It makes it very difficult to aim with an unresponsive mouse. Very anoying. Any solution?

Merlin_AZ
04-28-2010, 07:24 PM
http://forums.ubi.com/eve/foru...1014258/m/2111062758 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/7211014258/m/2111062758)

Linzhang7
04-28-2010, 07:44 PM
MOUSE LAG not mouse smoothing, ALL all the fixes posted on there dont fix the mouse lag/delay problem at all.

Pre-rederned frames settings do nothing to help, all those mousesmoothing fixes are fixes for mouse accerlation and smoothing.

BlckLstd Blace
04-29-2010, 07:15 AM
What brand/type mouse you guys got? I have the same problems like hickups or 'mousefreezes' with my logitech G500, i'm using logitech setpoint 6.0.

The issue occurs totally random but it really makes the game unplayable, whenever you see 2 guys approaching and you want to down them with 2 bullets you just sit there doing nothing untill your mouse suddenly 'unlocks' it seems.. but then it'll be too late.

When i played the coop story i never got the issue but my cousin did. Now when i started the singleplayer its happening all over the place..

I hope they come with a solution soon, i havent bought the collectors edition just for a plastic figurine :@

Rule1986
04-29-2010, 10:47 AM
I got a Logitech G5 mouse, with Setpoint v4.82, also using a G15 keyboard. I noticed these mouse freezes occur (only) when I use my keyboard and mouse at the same time.

Looking around only touching my mouse doesn't seem to give any trouble, but as soon as I duck behind cover or run around and try to look around, the mouse freezes / lags.

Haven't been able to find a fix for it.

AUNT__J3MIMA
04-29-2010, 10:51 AM
i know you might like your setpoint but i have a MX518 and a G15 keyboasrd, and dont experience these problems with no setpoint software.

Rule1986
04-29-2010, 11:06 AM
Uninstalling Setpoint doesn't seem to fix this problem unfortunately. I just tried it. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

BlckLstd Blace
04-30-2010, 07:48 AM
Tried the same, doesn't fix it for me either, it seems that it always occurs when the game has multiple input such as duck behind cover and aim or something like that..

It also occurs more whenever the fps drops below 30, i tried to set everything at a low value and i have less issues with that but even then it still occurs.

My pc should be 100% capable of running it on high settings let alone low settings (Intel E8500 3.1Ghz 4GB RAM & a GTX285 graphics card).

It isnt a performance issue altho it seems to occur more when the level design is power-hungry (lots of lights & open spaces). Whenever it 'locks up' my fps is still @ 30something and it does not drop, everything else moves except for my camera/crosshair.

I hope more people experience this issue since i'd like it to be fixed http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

To the OP: could you post your setup/specs please? It might help finding a solution.

TEBlaze9
05-01-2010, 05:16 PM
I'm having the same problem. I'm using a Razor Deathadder, and a Microsoft wireless keyboard. I also tried a generic wired keyboard, same problem.

TEBlaze9
05-02-2010, 07:52 PM
Bump. Any info on this?

Compassghost
05-02-2010, 08:00 PM
You can try lowering the Polling Rate of your Pointer in SetPoint. It'll be less accurate, but it'll lag less as well.