PDA

View Full Version : Just an odd thing..



XyZspineZyX
09-06-2003, 06:04 PM
I also installed the 1.1f patch and then decieded to revert back to 1.1b. I decided it was time to do a fresh install so patched up to 1.1b from the install set up the bits and bobs for playing and when i went to put it onto perfect setting it was greyed out, not available.

I tried ever possible combination for gfx card (gf4 ti4600) but to no avail. Weird that I had it on perfect before i reinstalled though so anyone got any ideas do let me know please http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

P.S I dropped the .Sfs Sound files from the unpacked 1.1f into my patched up 1.1b including the files.Sfs to have the better sound from 1.1f. All seems to work well but guess what the 109 still had the rudder issue :0

Beats me as the rest of the 1.1f patch hasnt been installed.....

XyZspineZyX
09-06-2003, 06:04 PM
I also installed the 1.1f patch and then decieded to revert back to 1.1b. I decided it was time to do a fresh install so patched up to 1.1b from the install set up the bits and bobs for playing and when i went to put it onto perfect setting it was greyed out, not available.

I tried ever possible combination for gfx card (gf4 ti4600) but to no avail. Weird that I had it on perfect before i reinstalled though so anyone got any ideas do let me know please http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

P.S I dropped the .Sfs Sound files from the unpacked 1.1f into my patched up 1.1b including the files.Sfs to have the better sound from 1.1f. All seems to work well but guess what the 109 still had the rudder issue :0

Beats me as the rest of the 1.1f patch hasnt been installed.....