PDA

View Full Version : Failing to initialize



spencerbennett
12-28-2004, 04:25 PM
Help!
I've installed and uninstalled pf 3 times. It keeps asking me for the correct cd, I put it in but it still doesn't recognize it...what can I do?

spencerbennett
12-28-2004, 04:25 PM
Help!
I've installed and uninstalled pf 3 times. It keeps asking me for the correct cd, I put it in but it still doesn't recognize it...what can I do?

karmstr931
12-28-2004, 10:08 PM
I am having the same problem. I will anxiously await for an answer with you... sorry.

Troll2k
12-28-2004, 10:14 PM
Have you tried reading the first sticky in the community help forum?

karmstr931
12-28-2004, 10:31 PM
that fixed it! thanks for the prompt response.

VMF-451_DWolf
12-28-2004, 10:58 PM
Mine did the same thing.

I put the PF cd in the DVD-ROM drive and it works perfect. http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

VMF-451_DWolf
12-28-2004, 11:09 PM
When I installed the game I used the CD-ReWritable drive. I even played it on that drive for awhile, until 3.03m came out. then I got the error message like you did.

Thats when I decided to try the DVD-ROM drive.

It worked perfect. Don't know why it did that? http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif

aluminumscrap
12-28-2004, 11:27 PM
I had the same problem. There is a rts.dll file in the support area....download it to your desktop then copy it over the rts.dll file in your PF folder...It worked like a charm for me.
I am running PF 3.0 until my DSL starts next week. Down loading the 100 meg patch on dialup is like taking a Nate up to fight a Corsair!

Good Luck and Good Hunting

XyZspineZyX
12-29-2004, 01:40 AM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif
Hello,

Is anyone with this problem using a virtual cd driver (clone cd or nero uses one)? If yes there could be the problem!

Sensei