PDA

View Full Version : input not supported



Weazel1601
08-14-2011, 11:43 AM
I'm hoping I may find some help. I bought this game from steam yesterday. I installed it. When I select play from the installer, my screen goes black, with a message on my monitor saying input not supported. I have tried changing the resolution as a few forum topics have suggested. I have made sure my graphics drivers are updated. My rig is as below
amd 3.0 dual core
radeon HD 5670
3g of ddr 3 ram.

I have run out of ideas. Any help would be appreciated.

Weazel1601
08-14-2011, 11:43 AM
I'm hoping I may find some help. I bought this game from steam yesterday. I installed it. When I select play from the installer, my screen goes black, with a message on my monitor saying input not supported. I have tried changing the resolution as a few forum topics have suggested. I have made sure my graphics drivers are updated. My rig is as below
amd 3.0 dual core
radeon HD 5670
3g of ddr 3 ram.

I have run out of ideas. Any help would be appreciated.

moosecatlol
07-21-2012, 04:53 AM
Same problem, just picked up SCC during the steam summer sale, so far have yet to be able to play it.