PDA

View Full Version : Game isn't even starting



IamReptar77
10-17-2017, 04:50 PM
My game, on Windows 7, isn't loading. There's no black screen or anything. I have tried doing the clean boot and that didn't work. No matter how many times I press "PLAY" it won't load. I am about to try uninstalling and reinstalling it and if that doesn't work I don't know what to do. Any tips or advice would be great

Unicronopk
10-17-2017, 06:19 PM
I have the same issue..

Really wanted to play but it doesn't do ****

robthebob11
10-17-2017, 09:32 PM
Same issue. Game says "running" for about two seconds, then closes itself and nothing happens.

FiletZX
10-17-2017, 09:50 PM
Hello all I Had the same issue, but I manager to fix it. It looks like if you have two graphic cards ( I have nVidia and Intel integrated) the game wont start because of using integrated card. To fix it:


1. Open nvidia control center
2. Add South Park
3. Use option - Use nvidia graphic card


Hope it helps, cheers

Pandassasin
10-18-2017, 03:05 AM
I was able to get past that and have Uplay open by setting the .exe to "run as administrator" but now I am needing a Activation or CD key and I'm at a loss ;(

Ubi-Holz
10-19-2017, 11:44 AM
Thank you for reporting this to us.

The first thing we'd advise is making sure that your system meets the Minimum Requirements to run the game, which you can find here (http://blog.ubi.com/south-park-fractured-whole-pc-specs-system-requirements-revealed/).

If you have this issue, did you purchase the game through Steam or Uplay?

Thank you