PDA

View Full Version : Using pedals in FB



Raiden48
05-04-2004, 08:35 AM
Hi,

Recently i bought a Speed-link SL-6690 racing wheel with pedals, and i wondered is there is a way to combine the pedals with my Sidewinder joystick. Ive tried the ingame controlsmenu, but assigning rudder to the pedals doesnt work (although assigning a function to a button on the steering wheel does work).
I would appreciate some help

Thanks

Raiden48
05-04-2004, 08:35 AM
Hi,

Recently i bought a Speed-link SL-6690 racing wheel with pedals, and i wondered is there is a way to combine the pedals with my Sidewinder joystick. Ive tried the ingame controlsmenu, but assigning rudder to the pedals doesnt work (although assigning a function to a button on the steering wheel does work).
I would appreciate some help

Thanks

lkemling
05-04-2004, 08:55 AM
Did you use the hotas controls when trying to assign them? If not scroll down and try that.Just highlite rudder and move one of the pedals forward.